Hoe kan ik mijn FRITZ!WLAN Repeater installeren en configureren

Hoe kan ik mijn FRITZ!WLAN Repeater installeren en configureren

U kunt uw FRITZ!WLAN Repeater per WPS met een simpele druk op de knop configureren of met gebruik van de configuratiewizard.

“WPS” button

Draadloze verbinding per WPS tot stand brengen

1. Steek de FRITZ!WLAN Repeater in een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box.

2. Houd de WPS-knop op de repeater gedurende 6 seconden ingedrukt totdat de WLAN-led begint te knipperen.

3. Houd de WLAN- of WPS-knop op uw Fritz!Box ingedrukt totdat de WLAN-led van de modem begint te knipperen (6 seconden).

Draadloze verbinding via webbrowser tot stand brengen

1. Steek de FRITZ!WLAN Repeater in een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box.

2. Maak de draadloze connectie tussen uw computer en de FRITZ!WLAN Repeater. De netwerksleutel voor de FRITZ!WLAN Repeater is 00 00 00 00 (8 nullen).

3. Na de initiële registratie van de FRITZ!WLAN Repeater typ "fritz.repeater" in een webbrowser op uw computer die met de repeater is verbonden. De FRITZ! WLAN Repeater Wizard zal u verder leiden door de resterende configuratie stappen.

Als uw FRITZ!WLAN Repeater een extra Ethernet poort heeft dan kunt u de repeater via LAN connectie configureren. Daarvoor sluit de repeater aan uw computer met een LAN-kabel, typ "fritz.repeater" in een webbrowser en volg de de stappen van de configuratiewizard.

FRITZ!WLAN Repeater 310

Ideale plaats vinden voor de FRITZ!WLAN Repeater.

Zodra de configuratie van de draadloze verbinding tussen de repeater en de draadloze router is voltooid, kunt u de repeater uit het stopcontact trekken en op een andere plek naar uw keuze weer in het stopcontact steken. In het ideale geval zou het een stopcontact zijn halverwege tussen de FRITZ! Box en de gebruikte draadloze apparaten. De lampjes op de repeater, die de kwaliteit van de draadloze verbinding met de router aangeven, helpen u een ideale plek voor de repeater te vinden.