Welke LED indicators zijn er op mijn Fiber NT

Uw Fiber Network Termination heeft een aantal status lampjes. De Power, Optical en LAN lampjes moeten groen branden of pinken. De tabel hieronder helpt u te begrijpen wat de LEDs op uw NT betekenen.

Welke LED indicators zijn er op mijn Fiber NT

POWER
    Groen constant Functioneert op AC stroom
    Groen langzaam pinken Functioneert op batterijenstroom
    Groen snel pinken Systeem aan het opstarten
    Rood constant Batterij bijna leeg

OPTICAL
    Groen constant Optische signaal OK
    Groen langzaam pinken Rangen en synchroniseren
    Rood constant Optische Stroom uit

LAN
    Uit Ethernet service niet geprovisioneerd
    Groen constant NT-gegevens kunnen in beide richtingen worden overgedragen van de NT naar de CPE-router via de RJ-45 Ethernet-poorten
    Groen pinken Link is up en er is activiteit

UPDATE
    Uit Normale werking
    Groen snel pinken Updating
    Rood constant Update mislukt

ALARM
    Uit Normale werking
    Groen constant Geen alarm met lokale Ethernet-toegang ingeschakeld
    Rood constant Hardwarestoring

Onze tips:

• De belangrijkste LED waar u op moet letten, is OPTICAL-lampje. Dit licht vertelt u of uw Fiber NT daadwerkelijk het licht van het glasvezelnetwerk ontvangt. Als het op geen enkel moment ononderbroken groen is, controleer dan of de glasvezelkabel is aangesloten op de optische aansluiting van uw NT. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact met ons op 03 265 67 00.
  • Het LAN-lampje is niet altijd groen en kan ook knipperen, wat betekent dat de gegevens door het NT gaan.
  • Het ALARM-lampje moet normaal uitgaan. Als het rood is, neem dan contact met ons op 03 265 67 00 en we zullen dit laten controleren.