FRITZ!Box 7430 modem voor ADSL en VDSL

AVM brengt een nieuw FRITZ!Box 7430 model uit dat de derde officieel erkende VDSL-modem in België wordt (samen met de 7360 en 7490 modellen). De 7430 is een geavanceerde modem/router voor zowel privé als zakelijk gebruik. Met de FRITZ!Box 7430 start je snel met een comfortabel thuisnetwerk op de IP-aansluiting. Met de nieuwste WiFi-technologie krijg je aanzienlijk meer reikwijdte en snelheid. Bovendien is de FRITZ!Box 7430 met mediaserver en USB-aansluiting de ideale multimediacentrale. De volwaardige telefooncentrale voor IP-gebaseerde aansluiting en antwoordapparaat en faxfunctie voldoen aan al je communicatiewensen.

Hier vindt u de belangrijkste eigenschappen op een rijtje :

• Annex A/B compatibele ADSL, ADSL2+ en VDSL2 modem/router
  • IPv6 ondersteuning
  • Wireless N tot 450 Mbit/s, 2.4 GHz
  • Mogelijkheid om eenvoudig en snel computers, laptops, gameconsoles, ... draadloos of via 1 van de 4 Ethernet/WLAN poorten (100 Mbps) met elkaar in een netwerk te verbinden
  • 1 USB 2.0 aansluitpoort om netwerk nog verder uit te breiden (printer, harde schijf, USB-stick, USB-hub, ...)
  • Meerdere veiligheidsfuncties: geïntegreerde firewall, Wi-Fi-Protected-Setup (WPS), parental control, MyFRITZ! (overal veilige toegang tot uw FRITZ!Box)...
  • Veilige toegang op afstand via internet met VPN (IPSec)
  • Voordelig telefoneren via internet met VoIP (zelfs als de PC uit staat) of via een vaste analoge lijn. Wist u dat er een FRITZ!App Fon voor Android of iOS beschikbaar is voor uw smartphone? Op die manier kunt u thuis met uw smartphone bellen via edpnet telephony. Hier vindt u hoe u de App kunt downloaden en configureren.
  • 1 a/b-poort voor aansluiting van analoge telefoons met meerdere handige functies voor zowel privé (babyfoon functie, message waiting indicatie ...) als zakelijk (routering van oproepen naar andere extensies, VIP-oproepen, rinkelblokkering, ...) gebruik
  • Geïntegreerde DECT-basis voor maximaal 6 draadloze telefoons
  • 5 geïntegreerde antwoordapparaten inclusief doorsturen per e-mail (voice-to-mail)
  • Ontvangen faxberichten kunnen als .pdf per e-mail doorgestuurd worden (fax-to-email)
  • Uitgebreide PBX-functionaliteit: oproepdoorschakeling, call rejection en call waiting, interne conferentie met drie deelnemers, quick-dial functie...
  • SIP user agent client / SIP user agent server (VoIP) conform RFC 3261
  • Beheer van maximaal 20 SIP accounts (SIP adressen)
  • Uitgebreide maar gebruiksvriendelijke configuratie- en beheerinterface
  • Energievriendelijk: meerdere energiebesparende instellingen mogelijk

* Bestelt u de FRITZ!Box 7430 modem apart, dan betaalt u €169,00 incl. BTW (€139,67 excl. BTW)

Posted on Mar 10, 2017 | Tags: