Doe-het-zelf-installatie

U bent een handige Harry en u zorgt zelf voor de installatie van uw dsl-modem/router en splitter(s).  U configureert zelf uw computer, met plezier en zonder morren.  De handleiding van uw modem en andere praktische details vindt u hier, op onze support site.  Deze installatie kost u – naast een eventuele zweetdruppel – helemaal niets, uiteraard.

Wist-u-dat-je:

Hebt u een interne telefooncentrale en/of een alarmsysteem? Dan is een telecom installatie verplicht.

Meer info:

Posted on Jan 29, 2016 | Tags: