FRITZ!WLAN Repeater 1750E

FRITZ!WLAN Repeater 1750E voor slechts €89 incl BTW. (€73,55 excl. BTW)

Met de nieuwe FRITZ!WLAN Repeater 1750E kunnen stabiele en snelle WLAN-verbindingen worden bereikt met snelheden tot 1300 Mbit/s op de 5 GHz-band en 450 Mbit/s op het 2,4 GHz-net. Via de gigabit-LAN-aansluiting kunnen ook netwerkapparaten zonder eigen WLAN-functionaliteit in het thuisnetwerk worden geïntegreerd. De Repeater is geschikt voor gebruik met normale 230V-contactdozen. De vijf veldsterkte-leds dragen bij tot een snelle en ideale positionering binnen het huis.

Dan is de FRITZ!WLAN Repeater 1750E exact wat u nodig heeft, want dit toestel:

• vergroot het bereik van uw WLAN-netwerk met een simpele druk op de knop...
  • is perfect afgestemd op alle FRITZ!Box producten (doch ook perfect bruikbaar met WLAN routers van andere merken)
  • kan makkelijk geïnstalleerd worden dankzij WPS (Wi-Fi Protected Setup) of via een eenvoudige online installatieprocedure indien uw modem geen ingebouwde WPS functie heeft
  • maakt via WLAN N draadloze snelheden tot wel 1300 Mbit/s mogelijk
  • is compatibel met alle gangbare WLAN frequenties: 802.11ac (1300 Mbit/s), 802.11n (450 Mbit/s), 802.11g (54 Mbit/s) en 802.11b (11 Mbit/s)
  • werkt op de 2,4 Ghz (802.11n/g/b) of de 5 Ghz (802.11n/a) frequentieband (dual band)
  • garandeert maximale WLAN-beveiliging: encryptie in overeenstemming met WPA1, WPA, WEP-128 en WEP-64
  • wordt geleverd met een geïntegreerde gigabit-interface (10/100/1000 Mbit/s) om eender welk apparaat met een LAN-poort WLAN-functionaliteit te geven
  • is compact ontworpen (afmetingen: 76,5 x 155 x 62,6 mm – gewicht: 151 gr) om te werken op ieder normaal stopcontact
  • wordt 'installatie-klaar' geleverd in een doos met daarin een FRITZ! WLAN Repeater 1750E, een netwerkkabel en duidelijke installatie-instructies
  • Weergave voor verbindingskwaliteit en status
  • Ondersteunt het internetprotocol IPv6
Posted on Jul 29, 2015 | Tags: