FRITZ!Box 7360 modem voor ADSL en VDSL

Waarom kiezen voor de FRITZ!Box 7360?  De 7360 is samen met de 7490 de eerste alternatieve modem die officieel erkend is als VDSL-modem in België.  Het is een geavanceerde modem/router voor zowel privé als zakelijk gebruik. Het is niet alleen een breedbandrouter, maar ook een dualband wifi-toegangspunt, gigabitswitch, én een analoog/digitale telefooncentrale in een compact kastje. Hij kan daarnaast dienst doen als USB-printserver, en als (bescheiden) NAS.

De belangrijkste functies zijn:

• Annex A/B compatibele ADSL, ADSL2+ en VDSL2 modem/router
  • IPv6 ondersteuning
  • Via Wireless N tot 300 Mbps
  • Mogelijkheid om eenvoudig en snel computers, laptops, gameconsoles, ... draadloos of via 1 van de 4 Ethernet poorten (2 x 1 Gbps en 2 x 100 Mbps) met elkaar in een netwerk te verbinden
  • 2 USB 2.0 aansluitpoorten om netwerk nog verder uit te breiden (printer, harde schijf, USB-stick, USB-hub, ...)
  • Meerdere veiligheidsfuncties: geïntegreerde firewall, WPA2-encryptie, mogelijkheid tot websiteblokkering, ...
  • Ingebouwde VPN-server maakt thuiswerken mogelijk
  • Voordelig telefoneren via internet met VoIP Wist u dat er een FRITZ!App Fon voor Android of iOS beschikbaar is voor uw smartphone? Op die manier kan u thuis met uw smartphone bellen via edpnet telephony.
  • Meerdere telefoonaansluitingen:  + tot 6 DECT-handsets aanmeldbaar  + 1 aansluitpoort voor een telefoon, fax of antwoordapparaat  + IP-telefoons.
  • Kan dienst doen als telefooncentrale:  + gesprekken in wacht zetten  + doorverbinden  + meerdere nummers toewijsbaar per aangesloten toestel  + conference call  + ...
  • Ingebouwd antwoordapparaat (5 voicemailboxen) en e-mail doorstuurfunctie voor ingesproken berichten en ontvangen faxberichten
  • Beheer van maximaal 20 SIP accounts (SIP adressen)
  • SIP user agent client / SIP user agent server (VoIP) conform RFC 3261
  • Uitgebreide gebruiksvriendelijke configuratie- en beheersmodule
  • Energievriendelijk: meerdere energiebesparende instellingen mogelijk

* Bestelt u de FRITZ!Box 7360 modem apart, dan betaalt u €169,00 incl. BTW (€139,67 excl. BTW)
Vermelde prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.
Posted on Apr 01, 2014 | Tags: